Deskundigheid financieel adviseurs in Breda

Bij ons kunt u rekenen op deskundig advies. FDC Breda is aangesloten bij verschillende organisaties die van hun leden een kwaliteitsnorm eisen. Deze norm geldt zowel voor het advies, de wijze van advisering als de wijze waarop de vakkennis van de adviseurs op peil wordt gehouden.

Hieronder ziet u aan welke kwaliteitsnormen ons kantoor voldoet en over welke vakkennis/diploma’s onze adviseurs beschikken.

Gertificeerd Financieel Planner

Logo FFPWilt u een financieel planner in de arm nemen, kies dan niet zomaar een adviseur maar een gecertificeerd financieel planner met het FFP-Keurmerk. Dit keurmerk van de Federatie Financieel Planners (FFP) garandeert de kwaliteit van de aangesloten planners. Zo heeft u zekerheid over de deskundigheid en objectiviteit van de adviseur die u wilt inschakelen.

Consumentenorganisaties oordelen positief over de FFP en de gecertificeerd financieel planners die hierbij zijn aangesloten. Volgens de Consumentenbond staat de FFP voor “goed financieel advies op diverse terreinen, van juridisch tot fiscaal”. De bond ziet vooral positieve verschillen ten opzichte van andere keurmerken door de persoonlijke registratie, zware examens, permanente opleidingseisen en focus op praktijkervaring.

Erkend Hypothecair Planner

Logo Erkend Hypothecair PlannerHypothecair Planners zijn ervaren hypotheekbemiddelaars, die zich onderscheiden van de gemiddelde hypotheekadviseur dankzij een specifieke HBO- opleiding Hypothecair Planner.

De Hypothecair Planner adviseert u op juridisch, fiscaal en economisch gebied over inkomensplanning en vermogensopbouw. Zij hebben zich verenigd in de NVHP.

De Erkend Hypothecair Planner inventariseert uw persoonlijke situatie en uw toekomstplannen en – wensen. Ook maakt hij op basis daarvan een prognose van uw financiële situatie op langere termijn. Hij maakt hiervoor gebruik van professionele planningssoftware.

Website: http://www.hypothecairplanner.nl

Erkend Hypotheek Adviseur

Lopo Erkend HypotheekadviseurBij ons kantoor zijn Erkend Hypotheekadviseurs werkzaam.

De erkenning van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs is een kwaliteitslabel voor hypotheekadviseurs. De hypotheekadviseurs die dit label mogen voeren, hebben de SEH laten zien dat zij deskundig en ervaren zijn in het geven van hypotheekadvies.

Om Erkend Hypotheekadviseur te worden, moeten hypotheekadviseurs een examen bij de SEH afleggen. In dit examen worden de vakgebieden Belastingen, Recht, Verzekeringen, Toekomstvoorzieningen en Financieringen uitgediept.

Om Erkend Hypotheekadviseur te blijven moet de adviseur jaarlijks Permanente Educatie (PE) volgen.

Website: www.erkendhypotheekadviseur.nl

Bekijk het overzicht van alle financieel adviseurs bij FDC Breda in Breda.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Andre Meijvis

Andre Meijvis

Adviseur Hypotheken en Pensioenen

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 076 - 56 58 551.