Over ons

Historie FDC Breda

Pierre van der WestenNa diverse functies bekleed te hebben in de financiële dienstverlening is Pierre van der Westen samen met zijn echtgenote in 1996 gestart met Assurantie Adviesburo van der Westen en FDC hypotheekadviseurs Breda.

In 2000 zijn wij verhuisd naar onze huidige locatie aan de Nieuwe Boschstaat 40 te Breda. Vanaf dat moment vormen Assurantie Adviesburo van der Westen en FDC Hypotheekadviseurs Breda één bedrijf: FDC Breda Financieel Planners & Adviseurs.

Het kantoor is in 2007 uitgebreid met twee nieuwe compagnons: Lars Melis en Andre Meijvis.

Tot dat moment was het specialisme binnen ons bedrijf vooral op hypotheken gericht. Om het specialisme op het gebied van verzekeren verder te ontwikkelen werden Bloks Verzekeringen (2009), Binnekamp Assurantiën (2010) en CB Assurantiën (2011) overgenomen. Op die manier hebben we ons ontwikkeld tot een financiële dienstverlener waarbij u voor al uw financiële en verzekeringstechnische zaken terecht kunt. Dit geldt voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Door de jaren heen hebben we sterk geïnvesteerd in kennis van onze medewerkers en het verfijnen van onze service en dienstverlening. Hierdoor kunnen wij u van gemak dienen en er voor zorgen dat u financiële risico’s worden geminimaliseerd en uw financiële kansen worden geoptimaliseerd. Kortom om dat te doen wat u van ons mag verwachten.

AFM & Kifid
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op het gedrag van de Nederlandse financiële markten, ons AFM vergunningsnummer is: 12008085. Wij zijn ook aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder vergunningsnummer: 300.004934.

Wet op het financieel toezicht (Wft)
De Wft is op 1 januari 2007 inwerking getreden. Deze wet regelt het toezicht op de financiële sector in Nederland. In de dienstenwijzer vindt u de werkwijze van FDC Breda. Op grond van deze wet zijn wij ook verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening het Dienstverleningsdocument (DVD) te verstrekken. Onze Dienstverleningsdocumenten kunt u bij ons opvragen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Pierre Van der Westen

Pierre Van der Westen

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 076- 565 8551.